Πολυτέλεια στη Μόδα

Βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Devotion Twins. Περιηγηθείτε στις τελευταίες συλλογές μας για Γυναίκες, Παιδιά και το Σπίτι, εξερευνήστε τις καμπάνιες και ανακαλύψτε την ευρεία μας γκάμα από ρούχα και αξεσουάρ.

Από την μητέρα στην κόρη – Αυτό είναι το Devotion Stars

Δεν είναι μυστικό ότι συχνά οι κόρες προσπαθούν να μιμηθούν τις μητέρες τους στο ντύσιμο και τις τάσεις της μόδας. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το «Devotion Stars», γνωρίζοντας ότι οι μαμάδες απολαμβάνουν να αγοράζουν φορέματα για τις κόρες τους και ότι όλη η διαδικασία πρέπει να αποτελεί μια διασκεδαστική συνήθεια. Με τις πιο σύγχρονες προτάσεις για τη μόδα στα κορίτσια, δεν θα χρειαστεί να «θυσιάσετε» ξανά την αισθητική σας για να τα ετοιμάσετε κάθε πρωί. Άλλωστε οι κόρες σας είναι η... μικρή εκδοχή του εαυτού σας.

Devotion και Σπίτι

Το σπίτι, το μεγάλο πάθος της Αθηνάς. Στο πρότζεκτ «Devotion Home», το οποίο έχει δημιουργήσει από το 2020, βρίσκεται η κοινή φιλοσοφία και το όραμα του αρχικού brand. Και η ιδέα της για μία ατέρμονη εξέλιξη.

«Το σπίτι είναι ζωντανό. Εξελίσσεται διαρκώς και δεν ολοκληρώνεται ποτέ», θα την ακούσετε να σχολιάζει συχνά.

crossmenu
elGreek
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram